Resultaten voor kosten advertentie krant

kosten advertentie krant
Uitkijkpost Adverteren.
De prijs voor deze advertentie is relatief laag in verhouding tot het formaat. De kosten bedragen namelijk max. BTW per maand. De eerste plaatsing kost 4000., De tweede slechts 2500. De derde slechts 1000., Let wel, de plaatsingsdata worden door ons bepaald. De pagina verschijnt minimaal 2 x per maand. Advertentieformaat is 85 mm breed en 44 mm hoog. Voor een gereduceerd tarief is er de mogelijkheid voor een halve of hele pagina, te vullen met informatie en fotos naar keuze van de vereniging. De verenigingspagina wordt gebruikt als stopper, dat wil zeggen dat hij met de krant meegaat als er een extra pagina nodig is.
Adverteren in De Telegraaf.
In de krant of buiten zichtbaar zijn? Zelf snel en met korting adverteren, nu een fluitje van een cent! 085 27 36 338. Ons unieke bestelproces. Selecteer gewenste advertentie. Selecteer gewenste plaatsingsdatum. Lever uw advertentie of input in. Bereik: 1.151.800 lezers.
Adverteren.
Oké, ik begrijp het. De krant wordt goed gelezen. Logisch dus dat er volop winkels, bedrijven en overheids instellingen op Texel adverteren in de Texelse Courant. Ook de Gemeente Texel kiest voor de Texelse Courant voor de wekelijkse publicaties en andere gemeentelijke mededelingen. Voor de kleinere adverteerder en de particulier zijn er de" Texelaartjes" advertenties met een kleine prijs en een groot bereik. Dankzij de advertenties kan bijvoorbeeld deze website gratis worden aangeboden. Meer informatie over adverteren in de Texelse Courant? Vraag vrijblijvende informatie via 0222 362600 of info@lenr. Tarieven advertentie pagina.
Adverteren bij Kinepolis.
Juist ja, de deur. Plaats je advertentie op die hoogte voor een optimaal resultaat. Steel de aandacht van iedereen die in of voorbij een Kinepolis-bioscoop wandelt. Communiceer je merkboodschap in een krant die maandelijks gretig wordt gelezen door alle filmliefhebbers.
Telstar-Online.nl Adverteren.
Telstar/Eendracht is een plaatselijk weekblad voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Ypenburg. De krant is niet meer weg te denken en scoort een leesdichtheid van bijna 100 procent. De gemeente Pijnacker-Nootdorp kiest al jaren voor deze krant voor alle officiele publicaties.
Adverteren in Persgroep kranten Volkskrant/Trouw/Parool?
70% van de Nederlanders leest een krant. De krant is ideaal voor het plaatsen van actuele advertenties. Dagbladen hebben een sterke band met de lezer. Vakformaten van Persgroep kranten Volkskrant/Trouw/Parool. Er is sectionCount vakkformaat mogelijk voor jouw advertentie. Er zijn sectionCount vakformaten mogelijk voor jouw advertentie. Tip Houd rekening met de hoeveelheid informatie die je in een advertentie wilt plaatsen. Adverteren met een duidelijke en korte boodschap is ons advies. Veel informatie in een te kleine advertentie komt niet goed bij het publiek over. kosten van adverteren in Persgroep kranten Volkskrant/Trouw/Parool.
MediahuisConnect Tarieven.
Neem dan contact op met een van onze media experts. CPM Calculator IZI. Bereken hier het CPM tarief van een digitale campagne. Kranten en magazines PDF 1.7mb. Digital PDF 6.6mb. Kalender Magazines PDF 270.2kb. Kranten en magazines R-2019 PDF 3.9mb.
Adverteren contact Rondom.
Speel en win. Interesse om in Rondom te adverteren? Ontdek onze producten.: Rondom, de gratis regiogids. Rondom.be en rondomjobs.be. Voor meer info of een vrijblijvende offerte, kan u steeds terecht bij uw media-adviseur. Kies links in het menu uw regio.
MediahuisConnect Adverteren en Tarieven.
Home Onze merken Het Belang van Limburg Het Belang van Limburg Regionaal Adverteren en Tarieven. Adverteren en Tarieven. Wil je regionaal adverteren in Het Belang van Limburg? Hieronder vind je alle tarieven terug. Profiel Adverteren en Tarieven Contact. Profiel Adverteren en Tarieven Contact.
Adverteren Deze Week.
U hebt ervoor gekozen om een zoekertje te plaatsen in onze krant. Dat kan maar hiervoor is het nodig een ander webformulier in te vullen. Klik om het juiste webformulier te vinden. Is uw advertentie reeds klaar voor publicatie? Stuur ons het afgewerkte materiaal door via deze url: http//upload.roularta.be/adticketing/regi/login.action.: Laad hier uw advertentie op.

Contacteer ons