Resultaten voor advertentie plaatsen krant

advertentie plaatsen krant
Advertentie t Lichtpuntje.
Wij werken niet met het pay-per-click-systeem waarbij je moet betalen voor iedere lead naar je site, en ook niet per impression het aantal keren dat de advertentie getoont wordt: dit veroorzaakt enkel bedrog en fraude. Je betaalt enkel een vast vooraf besproken bedrag. Dat is vast heel wat minder dan de kosten voor een eenmalige verschijning in een krant!
Adverteren in De Telegraaf.
Dagblad De Telegraaf is de grootste en meest gelezen krant van Nederland. De Telegraaf staat dichtbij zijn lezers en vertelt in duidelijke taal wat er gebeurt in hun leefwereld, in Nederland en de rest van de wereld. De Telegraaf is onafhankelijk en uitgesproken, en durft een mening te hebben. De journalisten van De Telegraaf verzorgen 24 uur per dag actueel nieuws en achtergronden op het gebied van nieuws, sport, finance en entertainment. Wilt u adverteren in De Telegraaf dan kunt u profiteren van de aantrekkelijke kortingen van de Advertentiegroothandel. Het plaatsen van een advertentie in De Telegraaf was nog nooit zo goedkoop en gemakkelijk!
Adverteren in Streekkrant huisaanhuis.nu.
Uw bereik vergroten? Dit kunnen wij voor u regelen door uw advertentie in de krant ook in de vorm van een banner op regionale en landelijke nieuwssites te plaatsen. Deze combinatie van offline en online zal elkaar aanzienlijk versterken en u uiteindelijk meer naamsbekendheid opleveren, aangezien de overlap tussen print en online slechts maximaal 25% is.
Interesse in krant advertentie BDUmedia BV.
Search Engine Optimization SEO. Ontdek nu alle voordelen van online marketing via BDUmedia: Altijd lokaal vindbaar en zichtbaar. Bekijk de mogelijkheden. Ik heb interesse in een advertentie in de krant. Heeft u interesse in het plaatsen van een advertentie in de krant?
Adverteren Tarieven en afmetingen advertenties Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Adverteren Tarieven en afmetingen advertenties. 20/09/2007 om 0000: Print Corrigeer. Werkwijze: Vul in onderstaande lijst het gewenste aantal advertenties in. De totalen worden automatisch berekend bij het verlaten van een ingevuld veld of door op de Bereken'-knop' te drukken.
Adverteren in De Krant Roden?
Vakformaten van De Krant Roden. Er is sectionCount vakkformaat mogelijk voor jouw advertentie. Er zijn sectionCount vakformaten mogelijk voor jouw advertentie. Tip Houd rekening met de hoeveelheid informatie die je in een advertentie wilt plaatsen. Adverteren met een duidelijke en korte boodschap is ons advies.
Adverteren bij Kinepolis.
Juist ja, de deur. Plaats je advertentie op die hoogte voor een optimaal resultaat. Steel de aandacht van iedereen die in of voorbij een Kinepolis-bioscoop wandelt. Communiceer je merkboodschap in een krant die maandelijks gretig wordt gelezen door alle filmliefhebbers.
Vacatureindekrant.nl Advertenties en flyers in alle kranten.
Van een klein visitekaartje tot een 1/4e of een hele pagina in kleur: alles is mogelijk om uw vacature advertentie in een krant te plaatsen! U vraagt de vacature advertentie aan en wij regelen de rest. Wij verzorgen alleen opgemaakte advertenties in de krant en geen rubrieksadvertenties zoekertjes/regeltjesadvertenties.
Adverteren Haren de Krant Haren de Krant.
Wilt u in Haren de Krant of op de website adverteren? U weet dan dat u aandacht krijgt van lezers in Haren en omliggende plaatsen. De oplage is 40.000 exemplaren ter vergelijking: de andere kranten van Haren verschijnen in een oplage van plm. 8.000 exemplaren en worden niet door ons uitgegeven. Onze tarieven zijn gunstig. Als u in een jaar meer dan 4 keer adverteert, geven wij u graag een korting van 20% op de tarievenkaart. Onze website trekt dagelijks rond 1500 lezers. U kunt er al adverteren vanaf 3000, per maand. Waarom adverteren in Haren de Krant? adverteerders krijgen aandacht binnen en buiten Haren. adverteerders krijgen aandacht van geïnteresseerde lezers, omdat de redactie van onze krant aantrekkelijk is. Reserveer uw advertentie hier.
Regionaal adverteren Mediaplanners.
Waar kan je het best adverteren? Deze Week vervangt voortaan de populaire Streekkrant. 5 tips voor een effectieve vacature advertentie. Win 1.000 euro reclamebudget. De Mediaplanners organiseren en coördineren al jouw marketingactiviteiten, met als doel een efficiëntere inzet van de beschikbare middelen.

Contacteer ons